SELECT EPISODES:

1001 de nopti ep 116-117-118 subtitrat romana din 3 iulie 2022

În ce capcană intră Ahu? Care e scopul lui Tamer să o ajute să divorțeze de Ali Kemal? Care e motivul real al Edei să se răzbune pe Seherezat. Dilemele lui Ali Kemal, care nici nu stie pe care dintre cele două, Ahu sau Fusun, le iubeste.

Povestea celor 1001 de nopti se complică si noi vom vedea cum se vor rezolva o parte dintre ele in episoadele 116-117-118 exclusiv pe serialelatimp.net

 

A fost primul serial pe care l-am vazut si primul care a avut un impact puternic asupra vietii mele. Berguzar Korel si Halit Ergenc (Sehrazad si Onur), pe atunci erau fiecare intr-o alta relatie, au dat rolurilor un realism puternic asimilat cu o dragoste, care se afla in ei de foarte mult timp. La finalul serialului acestia s-au casatorit si au impreuna un copil, baiat.

Filmul serial, este o problema reala de viata, unde Sehrazad, vaduva si cu un copil, diagnosticat cu leucemie, lupta pentru viata acestuia. Costurile tratamentului sunt exorbitante, dar dragostea pentru viata fiului ei nu o impiedica sa aiba o noapte de amor cu Onur, patronul unui holding important din Istanbul, in schimbul unei mari sume de bani.