SELECT EPISODES:

Legenda Copacului Negru episodul 19 subtitrat în română/Sezonul 2

Celal Aga, rămâne piesa de rezistență care duce în spate tot serialul. Complexitatea personajului, foarte greu predictibil, mă fascinează încă o dată și de multe ori pe parcursul acestui serial. E ca un vulcan pe interior, dar pe exterior nu i se mișcă nici o cută a feței, nu poți nici măcar să bănuiești ce urmează să facă. Bine, te poți gândi că face rău, asta e în firea lui, dar ce? Nimeni nu știe, în afară de scenarist.

Pe scurt. Omer dus la judecată, mobilizarea câtorva cetățeni din KaraAgac, să depună mărturie pentru el, speranță și deznădejde. 

 

Rezumat

Epopeea din serialul Legenda copacului negru (“Kara Ağaç Destanı) are loc în ținuturile Anatoliei, între anii 1950-1970, aproximativ.

În „Legenda copacului negru” ca și în zilele noastre, când realitatea devine de nesuportat, ne găsim sprijin într-o lume magică. În scenariul nostru, Copacul negru, se află locul,unde oamenii se duceau să-și lase secretele, gândurile cele mai ascunse și pe care nu le puteau spune altora.

Personajele mi-au plăcut, actorii deasemenea, povestea se îmbină destul de bine cu multe gusturi în materie de seriale turcesti de gen: Destan, de exemplu, Sila, Povestea trandafirului negru etc.

 

Sursa 2

https://uqload.ws/terypzsumofd.html

 

 

Sursa 3

https://voe.sx/dyviagxrn7ng