SELECT EPISODES:

Avocat fără lege serial coreean ep 14

Avocat fără Legi este un serial coreean în care un “avocat gangster” care nu are încredere în lege și se simte liber să-și folosească pumnii. El profită de lacune în lege și are o rată excelentă de câștig. Alți avocați pot lua în considerare codul legal sacru, dar îl consideră mai degrabă un instrument “ca un manual de utilizare al aparatului”. Se luptă împotriva celor aflați în putere absolută, stând singuri în lume, condus numai de gândul de a-și răzbuna mama.

Bong Sang-Pil lucrează ca avocat și are una dintre cele mai mari rate de câștig din țară. El știe să profite de orice lacună din lege. Se află în fața instanței pentru răzbunarea mamei sale, opunându-se puterii absolute.
La polul opus, Ha Jae-Yi (Seo Yea-Ji) este un avocat cu integritate. Dar bate un judecător în instanță și îi este suspendată licența de avocatură. Ha Jae-Yi se întoarce în orașul ei natal Gisung unde îl cunoaște pe Bong Sang-Pil. El se apropie de Ha Jae-Yi și o determină să lucreze la cabinetul său de avocatură. Întâmplător, Bong Sang-Pil deține un secret legat de moartea mamei lui Ha Jae-Yi.