SELECT EPISODES:

Aziz serial drama tradus in romana ep 5

Episodul 5 din povestea dramatica a luí Aziz, baiatul unei familii bogate din Antakkya, producatoare de covoare, obligat sa se faca disparut pentru doi ani in urma uciderii prin autoaparare a fiului unui diplomat francez, iar la intoarcere, dupa doi ani de chin, realizeaza ca a pierdut tot, inclusiv pe tatal luí, sau pe logodnica.

Insa personajul care atrage atentia prin duritatea vietii pe care o are, personajul feminin, Efnan, reuseste sa afecteze emotional pe oricine. Crescuta doar de tatal ei, in niste conditii mizerabile, ea incearca sa-si arate principiile, corecte dealtfel, despre egalitate si drepturi, insa nu reuseste altceva decat sa fie data afara si, drept urmare a faptului ca nu mai aduce bani, dupa o scena crunta in care este batuta, tatal ei o vinde unuia dintre cei la care avea datorii.

Destinul face ca Aziz, plecat sa o intalneasca pe fosta luí logodnica, logodita acum cu nimeni altul decat cu varul luí, sa dea peste Efnan printr-o intamplare, o urmareste prin padure, sigur fiind ca e un baiat amarat datorita deghizarii ei si, abia dupa ce cad amandoi in apa realizeaza ca amaratul Mehmet era o frumoasa fata. O poveste dramática despre tradare, iubire uitata, frumoasa Antakkya cu peisajele ei de vis si o poveste de iubire de vis, asa cum am putea trai numai alaturi de Murat.