SELECT EPISODES:

Bani negri (pentru zile albe) ep 1 serial romanesc

in asteptarea unui serial romanesc care sa rupa gura targului, iata un alt catindat despre care se zize c-ar fi ceva de capu lui, o comedie neagra sau amara, cu doi fraieri (inocenți) ce ajung sa comita un jaf despre care fraierii in general doar viseaza ….hm, om vedea ce e cu eli

„Ionel și Doru sunt doi tehnicieni de semafor într-un oraș de provincie care nu o duc prea bine. Unul are probleme cu familia, celălalt trebuie să facă o nuntă cu bani puțini. Nici la muncă nu își găsesc liniștea. Sunt luați peste picior de colegi. Pe scara noastră strâmbă de valori sociale, cei doi pot fi considerați niște fraieri. Dar își acceptă condiția și preferă să-și care crucea cu resemnare.

După o zi grea la muncă, Ionel și Doru se întâlnesc într-un bar, singurul lor refugiu, și vorbesc despre cum ar fi să spargă o bancă. E o glumă care le va schimba pentru totdeauna viața și percepția lor asupra societății din România.

E premisa de la care pleacă „Bani negri (pentru zile albe)”, noul serial scris și regizat de Daniel Sandu, cunoscut pentru filmul „Un pas în urma serafimilor”, cu o distribuție în care-i găsim pe actori cunoscuți ca Alexandru Papadopol, Valeriu Andriuță, Cristian Bota sau Medeea Marinescu. E o poveste spusă în șase episoade săptămânale. Premiera serialului va avea loc duminică, 22 noiembrie, la HBO și HBO Go.”

(Visited 298 times, 1 visits today)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments