SELECT EPISODES:

Casa mea (Prizoniera destinului) ep 38 subtitrat romana

Casa, adica familia si mediul in care ai fost nascut iti schiteaza atat un destin genetic cat si unul mental. E vorba de inclinatii si tendinte pe care le dobandim de la parintii dar si comportamente si moduri de gandire. In sfarsit, desi nu se poate spune ca suntem prizonierii vreunui destin, caci nu exista soarta, suntem totusi formatati de natura, de familie si de toti ceilalti din jurul nostru.

Serialul turcesc cu un succes inexplicabil in cuvinte; „Casa in cate te-ai nascut e destinul tau”, descrie in mod emotional dramatic pataniile unei tinere care locuiește în orasul Adana împreună cu mama și sora ei și lucrează toata ziua pentru a oferi o viață mai bună familiei sale. Zeynep are o relație cu Mehdi, un bărbat cu un anturaj dubios care nu e prea agreat în cartierul său.

alternativ
https://t.co/TodSWay5Qj?amp=1

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dorinabacan

Va multumesc pt vizionarea acestui serial .Ozi frumoasa .

mariana

Ma uit cu mare drag la serial si astept ca momentele pozitive sa se continue si sa apara efectele frumoase in viata lui Baris si Zeynep care si-au propus o viata calda si armonioasa de cuplu . Am inteles piedicile puse de soarta , dar vazand ce urmeaza vreau sa-i intreb pe scenaristi , care sunt talentali , cu imaginatie si pe care-i pretuiesc, vor sa ne faca se credem ca raul triumfa si binele dispare ? Pana acum , au fost momente tensionate urmate de victorii si sperante de tot felul . Multe fapte bune au facut Zeynep si… Read more »

Aurora

Când mai dați continuarea la acest serial?
Mulțumesc anticipat

Aurora

Am mai multe seriale la care mă uit pe canalul Dumneavoastră
Mulțumesc
https://serialelatimp.net/casa-mea-prizoniera-destinului-ep-39-tradus-romana/