SELECT EPISODES:

Casa mea (Prizoniera destinului) ep 43 (final) subtitrat romana

Am ajuns la final, acesta e ultimul episod. Si ce-am aflat ?.  Ca fiecare cu casa lui, cu viata lui.  Casa ne-a dat nastere si ne-a aruncat in valtoarea vietii. Daca simti ca asta face parte dintr-un plan al naturi in care nu te mai regasesti, ai dreptate, acum nu mai ai acea casa, nu mai exista, dar poti avea oricare alta, casa ta este intreg pamantul.

„casa ta” ti-a trasat un drum in viata, incepand cu mostenirea genetica a stramosilor tai, pana la felul in care privesti lumea si ceilalti oameni. Ce sa mai vorbim, ti-a planificat un fel de destin, care nu este tocmai imuabil fix, dar nici la mana ta nu prea e. Nu esti prizonierul niciunui destin, dar nici liber nu esti. Stiu ca e greu de inteles, dar intr-o zi ai sa intelegi. Pana atunci, priveste episodul 43 talmacit aproximativ pe limba noastra romaneasca.

Casa in care te-ai nascut e destinul tau, serial turcesc episodul 43 tradus in romana

(Visited 10147 times, 15 visits today)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

O minune de serial , cu un subiect atat de emotionant ! Sper sa existe si continuarea care sa arate cum este cand apare si soarele in viata celor care au suferit si au luptat cu speranta ! Bravo actorilor din rolutile principale !!!!! Au carisma , har , talent , sunt convigatori , e o placere sa le urmaresti starile emotionale ! Bravo tuturor !