SELECT EPISODES:

Epopeea serial turcesc ep 10 subtitrat in romana bine complet

O traducere cat de cat realista in romana care tine cont de rusinea pentru vizitatori, noi nu-i hranim cu rahaturi, iar, daca sobolanii vor avea obiectii, sa lase subtitrarea in seama noastra, daca pot.

Episodul 10 tradus in romana cam automata. Pana vom face un serial romanesc istoric din secolul 8, va invit sa urmariti unul turcesc. Ei isi rescriu istoria facand din ea o epoopee fictionala nemaipomenita.

Vom calatori in timp, pe vremea clanurilor din stepa Asiei centrale, in care misunau sute de triburi nomade ce acum isi zic „turcesti” dar ce pe vremea aia nu avea idee de asa ceva.

In rezumat e povestea a doi orfani, o fata si-un baiat ale caror destine sunt legate intr-un chip misterios de o noua credinta ce aparuse in secolul 7, si anume islamul. Serialul turcesc incearca sa demonstreze ca triburile erau salbatice si divizate pana cand aceasta noua religie le-a adus civilizatie si unitate…..in sfarsit, e destul de ideologic dubios, dar probabil misto de visat aventuri antice din vremuri apuse

alternativ

https://waaw.tv/f/ydoUkLnrfgjO