Fiica strainei ep 11 subtitrat in romana Seriale latimp.net

Episodul 11 din Fata Nimanui urmareste gratuitpe serialelatimp.net

 

 

Odată cu sosirea lui Zeliha,toate echilibrele se schimbă.Pentru Ezo,viața ia o cu totul altă întorsătură.Mama ei,pe care știa că e moartă,este încă în viață.S-a reunit cu mama ei,dar nimic nu este așa cum a sperat.Cine ia ascuns mama în tot acest timp?Selçuk pe de o parte,a încercat să calmeze furtunile care au izbucnit în el odată cu întoarcerea femeii pe care o iubea,pe de altă parte săi urmărească pe cei care i-au făcut asta lui Zeliha.
Conștient de îngustarea cercului,Cavidan ia o decizie foarte periculoasă de a risipi singură îndoielile.Între timp,Nermin se confruntă cu o altă amenințare:Cemal! Viețile lor sunt răsturnate de o crimă gravă care îl implică pe Harun.Songül,în schimb,s-a trezit brusc lângă Ali și sprijinul său în cel mai dificil moment.Mintea și inima lui Ali sunt ambele la Ezo.Ali nu va mai tăcea.El spune tot ce simte pentru Ezo.Acesta este un alt șoc pentru Ezo.
O altă lovitură pentru Harun,a cărui lume a fost distrusă,vine de la Ezo.Totul s-a transformat într-un dezastru.În mijlocul tuturor acestor cutremure emoționale, Ezo a luat decizii precise cu privire la viața și sentimentele sale. Trad Iulia Sorin

alternativ
https://protonvideo.to/iframe/326ac08fdf305ddf0769589ee1c0b758/