SELECT EPISODES:

Frații mei ep 13 subtitrat romana

Daca soarta nu ti-a daruit frati, o sa ramai cu gandul ca ce bine-ar fi fost daca aveai si tu. Iar daca ai deja, o sa te miri cum de nu sunteti frati ca-n cartile de aventuri. Fratele nu mai este ce-a fost pe vremuri, dar poate ca nici a fost mare lucru, caci iata acea vorba populara pare destul de realista: „ Frate, frate, dar branza e pe bani”. Pana la urma, cei mai buni frati sunt cei din carti, din manele si din seriale turcesti. Hai sa vizionam episodul 13 tradus superficial pe romaneste din acest serial ce are un succes interesant, cat l-o mai avea.

(Visited 2587 times, 3 visits today)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Traducerea din turca in engleza e cam naspa si din engleza in romana e data de robot. Poate se indura teveul sa ne scoata din mocirla asta invadata de traducatori automati. Oricum apreciez pe cei care pun filme dar opriti-va sa promovati mediocritatile.

Și noi avem o problemă cu asta, de aceea preferam sa punem serialele mai rar decât repede, și cu traduceri nereușite. Oricum ne facem dușmani și dacă postam și dacă nu postăm episoadele LaTimp. Dar îți mulțumim că ne-ai atenționat, și apreciez că mai există oameni care vor calitate și nu doar cantitate.

Bună ziua puteți sa ne spuneți când o sa puteți capitulu 14 mulțumesc mult o zi buna.