SELECT EPISODES:

Infidelul ep 30 subtitrat romana

Infidelitatea nu are nevoie de un motiv anume, poate fi si naturala, din instinct. Dar uneori exista cauze particulare, ori poate pretexte care declanseaza pornirea naturala. E foarte greu, daca nu chiar imposibil ca sa putem discerne intocmai. Imprejurarile, da, pentru ca infidelitatea e o trasatura omeneasca universala. Cu totii suntem uneori infideli, depinde doar de conjunctura. Acest serial turcesc de un succes moderat, din care veti vedea episodul 30 tradus aproximativ in romaneste,  este o adaptare a sitcom-ului britanic ,,Dr. Foster”. incadrat in genul thriller psihologic. Povestea eelateaza aventuria fictionala a unei femei ce crede că soțul ei o înșală, si in general are dreptate, numai ca poate nu si de data asta

alternativ (cu reclme setate la minim)

https://playtube.ws/4gf9z614rkf2/30nfdl.mp4.html

 

(Visited 5281 times, 2 visits today)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Am trecut sa i trag putina muie lu ma ta gunoiule hotule jeg penal bagneam toata pula in rinichii ma ti jeg al interntului

jeg mizerabil si te mai dai mare cu filmele tale mars de aici

sa scoti filmele ca ti dam teroare non stop abia am inceput baga ne am puli in morti ii ma tii de penal obosi SCOATE FILMELE NOASTRE IN PIZDA MA TII

ITI FAC CADOU O GRAMATICA DE CLASA 5-A, CA MA-TA SE SCRIE CU CRATIMA, TRADUCATORULE!!

Tu furi profilele oamenilor care scriu aici, ceea ce inseamna caz penal. Ce nu stii tu, este ca noi facem copy paste de la tine ca multi altii. Tot internetul face asta. Am dat drumul la comentarii sa vada lumea omul care nu stie sa scrie, dar traduce filme. Multe siteuri traduc filme si ceilalti le iau. Daca siteul tau e asa mare, de ce te incurca astia mici?Nu sunt filmele tale, sa-ti fie clar. Sunt filmele celor care le produc. Noi romanasii le traducem si le plimbam de la unii la altii. Tipul este de la seriale turcesti org… Read more »

si ei iau filme de la lumins si bogdan boby au autorizatie de la ei? eu vreau sa vad seriale nu infectii scrise la comenturi.

Buna ziua. Intru demult pe acest site si nu credeam ca se vorbeste asa urat. Am doua rugaminti catre administratori acestui site. Nu mai lasati astfel de oameni sa scrie asa ceva. Ma uit pe acest site pentru ca nu sunt reclame cu virusi, porno etc si asta nu ar fi o problema, dar mi se blocheaza telefonul si nu mai pot sa vad nimic.

Întreb și eu că prostul, filmele de la tv încărcate pe internet sunt aprobate de cineva? E piraterie sau copy-paste? Ar trebui sa facem săpături pe la toți, sa vedem ce spune legea.

Nu stiu, dar daca s-ar stii, poate nu ne-am mai da rotunzi pe internet. Daca vrei sa faci sapaturi incepe cu astia care se cred stapani, apoi cu noi astia mai mici.

Am reținut. Revin cu detalii. O zi bună