SELECT EPISODES:

Inocența (Nevinovația) serial turcesc subtitrat romana, drama ep 1

Viata si drame unei mame, care de-a lungul timpului incearca sa de-a un sens copiilor sai, o educatie conform celor 7 ani de acasa, desi de multe ori nazuintele si visurile sale nu se potrivesc cu realitatea din viitor, din viitorul copiilor ei.

Serialul Nevinovatia are ca personaj principal o mama ca toate mamele, care are o fiică destul de mare ca sa se indragosteasca de un barbat care i-ar putea fi tata. Aici societatea, indiferent de limba, traditie sau orientaree religioasa, judeca aspru genul acesta de relatii. De ce? Poate de rusine, poate pentru ca nu e destul de pregatita pentru a lasa aripile copiilor sa se deschida, sa aleaga ce vor,  sa iubeasca pe cine vor si cu cine sa-si petreaca viata. As mai dezbate subiectul dar sa urmarim Nevinovatia, un serial turcesc interesant!

alternative
https://vidoza.net/e11lausb6odn.html
https://cloudvideo.tv/fr2q2nomxfxe

(Visited 10061 times, 1 visits today)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Buna ziua.
Până acum cred că acest site a fost cel mai prietenos și curat din punct de vedere a reclelor. Multumim pentru traducere și pentru postarea filmelor.
Episodul 11 din Inocența nu mai poate fi vizionat. Apare ca a fost postat de Tudor, și in loc de film sunt reclame prostești cu caracter sexual explicit.
Se poate regla aceasta situație sau este ceva ce va persista?
Se mai pot urmări filme pe viitor sau reclamele de acest gen le vor lua locul?
Mulțumim

incearca iar acum, o sa facem tot ce se poate ca sa le vedeti in continuare fara reclame nasoale, dar uneori dureaza mai mult, ori, mai rar, chiar nu se poate…
https://serialelatimp.net/inocenta-serial-turcesc-ep-11-subtitrat-romana/

Felicitări pentru rezolvare și răspuns prompt. Mulțumim!