SELECT EPISODES:

Iubire de dincolo de timp subtitrat in romana ep 75

Iubire de dincolo de timp este un serial brazilian, difuzat la TVR2, face un salt peste timp. in secolul al XIX-lea. Este binecunoscuta maiestria producatorilor brazilieni de a crea atmosfera din trecut, ducandu-ne pentru o ora (sau mai putin) in atmosfera vremii de atunci. Decorurile, portul vestimentar,atitudinea  si obiceiurile oamenilor ne da un moment de desprindere de prezentul in care traim.

„Iubire dincolo de timp’, „Além do Tempo’ în original, are două faze, una de epocă și una modernă, și va fi interesant să redescoperim aceleași personaje nu doar în alte costume (care, apropo, sunt superbe, mai ales cele de epocă), dar și în altă conjunctură de viață.

Descrierea serialului:

Undeva într-un orășel brazilian din secolul al XIX-lea, Livia (Alinne Moraes) și Felipe (Rafael Cardoso) se îndrăgostesc la prima vedere, dar este o iubire imposibilă, căci o mulțime de obstacole stau în calea fericirii lor. Livia e săracă și trăiește la o mănăstire pentru că așa a vrut mama ei, Emilia (Ana Beatriz Nogueira). Felipe e aristocrat și moștenitorul unei contese bogate și puternice, Vitoria (Irene Ravache). Mai mult, e logodit și urmează să se căsătorească cu Melissa (Paolla Oliveira, noi o știm din „Dragoste de viață’, difuzat pe Acasă), o tânără pe cât de frumoasă, pe atât de intrigantă. Deși îndrăgostiții Livia și Felipe sunt dispuși să renunțe la orice pentru a fi împreună, destinul le e potrivnic.