SELECT EPISODES:

Legea familiei, sezonul 4, episodul 128 subtitrat romana

Legea familiei este desigur legea firii omenesti si face parte din legile naturii. Fie ca-ti place ori nu, depinde daca-ti convine, in viata exista reguli si legi, ele nu sunt facute de un om anume, ci de insasi misterioasa natura umana, de aceea niciun om nu le poate cunoaste cu totul, si mereu vom avea cel putin o surpriza…dar tu fii gata pentru mai multe.

Rebel din fire, Yamaç îşi doreşte să aibă o viață diferită față de cea a familiei sale, aşa că părăsește „Groapa” și se mută într-un alt loc din Istanbul, pentru a-şi urma pasiunea pentru muzică. Yamaç intră în tot felul de încurcături atunci când în vechiul său cartier ajunge un alt clan mafiot, condus de Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil). Yamaç este astfel nevoit să-și apere familia și comunitatea.  

Urmareste episodul 128 din serialul de succes Legea familiei subtitrat in romana

 

alternativ

https://bit.ly/3xVsVdM

(Visited 3234 times, 1 visits today)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Buna,am incerc sa intru la ep 128 dar imi spune ca videoul este blocat,multumesc

Intra pe linkul alternativ. Stiu, are reclame, dar nu sunt ale noastre. Cam greu de acum incolo sa avem filme fara reclame. Puneti-va adblockere si vizionati filmele de pe calculator sau tablete.

Următorul episod când apare subtitrat?

Când va apărea următorul episod? Ați spus c
a duminica dar din păcate nu a apărut.

Ok mulțumesc frumos pentru traducere!

Buna. Ep 129 este numai in varianta youtube? Nu exista alta alt link? Locuiesc in germania si nu il pot viziona pe youtub.

O sa-l incarcam si pe alt server dar mai dureaza putin