SELECT EPISODES:

Osman Intemeietorul ep 54 subtitrat română

Serialul turcesc cvasi-istoric este continuarea epopeei lui Ertugrul si descrie in mod romantios-propagandistic nationalist-religios viata lui Osman Gazi (fiul sau care-a mostenit tronul), cel care a devenit conducatorul (bey-ul tribului sau Kayi) si cel care va pune bazele unui nou stat turcic (numit „otoman” de istoricii nostri) dupa caderea imperiului turcilor selgiucizi sub raidurile mongolilor. Ce s-a întâmplat cu succesiunea celor care au ajuns la putere în faza de fondare a Imperiului Otoman (osmanli), vor fi cu toții subiectul noului serial Osman Intemeietorul, dar si luptele lor cu crestinii greci ortodocsi, adica si cu noi

alternativ
https://t.co/MhOwFndH3c?amp=1

(Visited 639 times, 1 visits today)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

24 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

super frumos filmu Osman

Ep 55 ?

Dc nu bagati ep 55 ?

Dar stam cu sufletul la gura….. tare greu apare, nu va suparati.

Nici macar de sarbatori nu sunteti in stare sa dati un episod nou? 🙁

Chiar imi place filmul…maxim! Daca esti amabil sa ma ajuti intr-un fel, fac cinste! Paste fericit alaturi de cei dragi! 👍🏻

Nu e panica….inseamna ca mi.am gasit partener pe masura. 👍🏻👍🏻👍🏻

Inteleg ca e la liber, si intr-adevar, personal apreciez ca aveti site-ul fara reclame si spam.uri, dar na, daca te vrei cu adevarat profesionist, incearca sa fii inaintea celorlalti, chiar si cu pretul unui mic abonament ca sa spun asa. Hai…nu te supara pe coment.ul meu, si incearca sa ne ajuti.

multumim pentru film….sarbatori fericite….

Last edited 1 month ago by Diana

Cine vrea sa-l nu mai irite pe Tudor a apărut pe filmeseriale. org ep. 55 și 56 dar cu reclame și spam

Tudor și echipei tale, Va urez un Paste fericit !

Paste fericit cu sanatate tie si tuturor fanilor Osman

Hristos a Înviat ! Cred ca ai dreptate , dar nu comentez , e vorba de un serial de acțiune care , totuși , respecta cât de cât istoria Imperiului Otoman , atât . Problemele lor religioase nu fac parte din viața mea și nici din a ta din câte văd ! Restul e BLa BLa !

E propaganda ? Ok ma refeream la filmele noastre istorice ,diferența mare de buget ,nu cred ca in România s-ar putea face un serial cu cel puțin 100 episoade de 2 ore , asta e Erdogan a fost in ,,satul “ in care s-au filmat scenele de la Osman și Ertugrul ! Concluzia: ai dreptate , istoria e a lor și fac orice sa renască ! ( fără șanse dar cu speranțe )