SELECT EPISODES:

Osman Intemeietorul, ep 64 subtitrat romana (final sezon 2)

Iata si episodul 64, tradus 12 ore in continuu doar cu mana mea dreapta, pre limba noastra rumaneasca, ultimul din sezonul 2, in care Osman fara copii, ajunge Osman cu multi copii. Nu stim turceste, de aceea, depindem de traducerile in engleza, ce sunt cam subtirele, superficiale, mediocre de rahat, dar, oricum ar fi, macar nu am aruncat-o automat ca la caini, asa cum e obiceiul in ultima vreme.

ulimul episod al sezonului 2, asta inseamna ca nu e sfarsitul serialului, desi nu se stie inca cand anume vor incepe filmarile pentru sezonul 3, dar, probabil, ne revedem la toamna

In acest ultim episod, Osman se tot bate ca-n desene animate cu grecii ortodocsi din Bizant, cu aceeasi figuratie naiva de senzatie. Speram ca urmatorul sezon 3 va avea mai multa logica si va fi mai obiectiv. Admit ca serialul e bine filmat, si, in general, binisor preparat, dar stilul asta de a manevra faptele si istoria, de a folosi intriga, iubirea si actiunea doar pentru a face propaganda religios-nationalista stupida, nu va prinde bine pana la urma…nici macar lor, turcilor.

(Visited 10461 times, 4 visits today)