SELECT EPISODES:

Osman Intemeietorul, sezonul 3, episodul 66 subtitrat in romana

Desigur, poate ca eu ar trebui sa stiu ce face Osman in episodul 66 din sezonul 3 tradus in romana, dar nu stiu cu ce sa incep. Pentru ca Osman face atat de multe si atat de icusite fapte, inca mi-e si jena sa vorbesc despre asta.

Totusi, am sa zic ceva despre dusmanii sai, grecii crestini ortodocsi, carora le merge tot mai rau, caci triburile turcice curg din stepa si incep sa-i copleaseasca fara ca macar ei sa-si dea seama de asta.  Bine, calul lui Osman o cam pateste si ramane fara cap, insa Osman isi gaseste un altul si mai cool ca cel de dinainte.

Important pentru el este preotul Grigorie, un fanatic ortodox pe care il va folosi pentru ca nu cumva ortodocsii sa se uneasca cu catolici, o situatie in care Anatolia ar deveni cu neputinta de cucerit. Despre sotiile lui Osman, glasul lor se tulbura amenintator, pana si ele sesiseaza asta si incearca sa-si dea contre pe sest, fara ca Osman sa le auda, caci altfel le-ar da el o lectie de tacere asurzitoare, le-ar face putintica morala traditionalista de trib si s-ar linisti doua saptamani la cort. Bine, nu ma pricep la descrieri, ca doar nu pentru asta ati venit aici, asa e ?. Vizionare placuta si ne vedem saptamana viitoare !

 

alternativ

https://protonvideo.to/iframe/caadcfc0a3b72d6d4c6e4480b5311a73/