SELECT EPISODES:

Salome drama romantica dragoste ep 59-60

Salome, marca Televisa, s-a bucurat de un succes uriaș, ajungând să fie difuzată în numeroase țări și să câștige milioane fani din toate colțurile lumii. Producția îi are ca protagoniști pe actorii Edith Gonzalez și Guy Ecker, urmărind povestea de iubire a celor două personaje, Fernanda și Julio Montesino Valladares.

Fernanda lucrează ca dansatoare, la Salon D’Rubi, acolo unde este cunoscută sub numele de Salome. A fost abandonată de mamă, iar acest cabaret i-a devenit pe lângă locul de muncă și propriul cămin, mai ales că acolo se află și buna sa prietenă, Karicia, personaj interpretat de actrița Niurka Marcos.

Salome este principala atracție a salonului, cucerind bărbații cu mișcările ei. Dansul este, pentru ea, un refugiu care o ajută să uite de probleme și de povestea tristă pe care o ascunde. Julio Montesino, un bărbat chipeș și cu o situație financiară bună, este căsătorit cu Angela , jucată de actrița Monika Sanchez, o femeie grav blonavă. Diego, fratele Angelei, locuiește cu familia Montesino și își petrece foarte mult timp la cabaret.