SELECT EPISODES:

Soț de închiriat serial romantic ep 60

Griselda Carrasco (Sonya Smith) este o tanara frumoasa, puternica si ambitioasa care a fost incercata de multe greutati de-a lungul vietii. Ea a crescut singura trei copii si un nepot dupa ce sotul ei Jose Antonio a disparut in urma unei calatorii pe mare, cu 15 ani in urma.

Viata ei nu a fost usoara iar Griselda si-a dedicat tot timpul unei munci nepotrivite pentru o femeie, aceea de om priceput la toate, care zugraveste, mestereste si repara orice lucru asemenea unui barbat. Destinul ei se schimba radical din momentul in care il cunoaste pe Reinaldo Ibarra (Juan Soler), patronul unui restaurant renumit din Miami.

Acesta este casatorit cu Teresa Cristina, o femeie aroganta si influenta. El este foarte impresionat de abilitatile Griseldei si incet, incet se indragosteste de ea. Griselda este foarte surprinsa sa afle ca baiatul ei, Antonio, se intalneste cu Patricia, fiica lui Reinaldo.

Surpriza este si mai mare cand constata ca acesta le-a prezentat viitorilor socri o actrita cu statut social inalt, pe nume Giselle, fiind rusinat de situatia materiala a familiei sale.Insa intr-o buna zi norocul ii surade si castiga la loto premiul cel mare in valoare de 43 de milioane de dolari. Viata ei se schimba in totalitate, iar sotul sau reapare in viata ei cand afla vestea cea mare. Astfel, lucrurile incep sa se complice.