SELECT EPISODES:

Viața vine așa cum știe serial subtitrat în română ep 4

Descriere

Yedi Emin, unul dintre cele mai de temut nume ale lumii interlope, ia o decizie neașteptată după ce un copil moare accidental într-un atac al dușmanilor săi, se predă poliției și ajută la doborârea mafiei.

Yedi Emin este înregistrat ca mort, intră într-un program de protecție a martorilor, și după acea zi, începe să trăiască ca Sadi Payaslı. Payaslı, a început să lucreze la liceul Karabayır ca profesor de geografie, a fost plasat acolo cu inspectorul Songül.

Sadi nu are experiență ca profesor, dar are de a face cu copii de bani gata, viitori infractori, consumatori de substante interzise, unde el își găsește rolul. 

 

În episodul 4 se cam încurcă lucrurile si crește suspansul. Sadi Payasli, Songul (sotia lui legitimă) si Derya (fosta lui iubită) strâng cercul. În paralel, avem micile smecherii ale grupului lui Araz, care mai primește un membru, pe Ozan, fratele lui Zulfikar. Drama lui Aylin, care nu vrea sa se intoarca la familia care a aruncat-o în pușcărie si teama lui Melek, cand îl vede pe tatal ei vitreg. De ce? Poate vom afla, urmărind Viața vine așa cum știe ep 4 

 

Serialul Viața vine așa cum știe, este tradus integral de echipele reunite de la serialelatimp.net si latimp.net, azi episodul 2

 

servere alternative

https://slwatch.co/e/WwM7lMB4PG4nZKbo

https://www.fembed.com/v/nd13wf25l3z6zp7

 

 

 

În curând episodul 5